• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kuhinja

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,163
Čitam da su i ljudožderi na Borneu postali vegani. Ubace u lonac jednog do dva vegana i malo mrkve i morskih algi radi boje. Prate i oni trendove, nema kaj. (y)
 

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,814
"Bolji glava" od Vaših slika i "cure sline", dajte najte ;) , malo povrča i tak nekaj...
 

zoran89

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,094
@zoran89 a zakaj ti kuhaš na rešou, postavljenom na ploču štednjaka? :unsure:


Već smo to raspravili...

Na veliko kada kuham onda kuham na indukcijsku ploču... A štednjak mi je obična sirotinjska staklokeramika...
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,762
Regač...
Kome se to još da čistiti...ali fino je.
 

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,814
Regač da, prefina i besplatna šalata. More uz njega i malo belčice / mativilca, pa z črnim (bučinim) uljem i domačim octom, mmm.
(Mi smo taman, malo prije, za šalatu imali rikolu i matovilac z našega vrta, mmmm. Brzinski ručak, ali da sva čula uživaju. 👌👍🥂)
 

Najnoviji postovi

Na vrh